Levágta magáról a nyomkövetőt, majd két embert is megkéselt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 2019. augusztus 8-i késelés helyszíne, a XI. kerületi Csóka utca.Fotó: Google Street View

Egy bűnügyi felügyelet alatt álló, tehát nyomkövetőt viselő 17 éves fiatal késelt meg két nőt Budapest XI. kerületében, a Csóka utcában. A BRFK közleménye szerint a fiatalember előbb a bűnügyi felügyelet helyéül kijelölt lakásban levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd a lakást elhagyva egyenesen a Csóka utcába ment, ahol megszúrt egy lányt és annak édesanyját.

A fiatalember végül magát is megsebesítette.

A rendőrség tájékoztatása szerint mindhárman életveszélyesen megsérültek. A kiérkező rendőrök elfogták a támadót, akit azután a mentők áldozataival együtt kórházba szállítottak. (Via Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.