Zsámbék szerint nem ők szaroznak, hanem a gyermelyi tyúkszar lehet a ludas

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Folytatódik a 2019-es nagy szar-saga, a HVG-nek nyilatkozott a zsámbéki önkormányzat, akiket a budaörsi polgármester hozott hírbe szarszag ügyben. Zsámbékon azt állítják, ők nem szaroztak, hanem a szomszédos Gyermelyen, a Gyermelyi Zrt trágyaként használt tyúkszara lehet a ludas.

(A cím felett a szerző adat- és szarszagvizualizációja.)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.