Karácsony: Minél közelebb van valami Orbán Viktorhoz, annál rosszabbul működik

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Október 13-a, az önkormányzati választás a változás napja lesz," jelentette ki Karácsony Gergely pénteken az ellenzéki összefogás a XI. kerületi polgármester-jelöltjét bemutató sajtótájékoztatón. Az főpolgármester-jelölt szerint ez a változás,

"amit a budapestiek többsége akar. Azok a pártok, amelyek érzik ezt a felelősséget, közösen indulnak a Fidesz jelöltjeivel szemben, így a budapestiek visszavehetik városukat a fideszes oligarchiáktól. Erről szól a választás ."

Szerinte a budapestiek már tudják, hogy milyen az, "ha elveszik kórházaikat, iskoláikat, intézményeiket. 

Minél közelebb van valami Orbán Viktorhoz, annál rosszabbul működik."

Az ellenzék újbudai polgármester-jelöltje, László Imre DK-s országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy "az összefogásban részt vevő hat párt és több civil szervezet számára nem a hatalmi célok, hanem a kerületben lakók szolgálata fontos." A sajtótájékoztatón a jobbikos Bencsik János kiemelte:

"ma már a fő törésvonal nem a jobb és baloldal, hanem a visszaépülő egypártrendszer és a demokratikus többpártrendszer hívei között húzódik."

Pártja ezért részese az összefogásnak, tette hozzá. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!