Nem indul újra Miskolcon Kriza Ákos

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kriza Ákos betegség miatt mégsem indul újra ősszel Miskolc polgármesteri tisztségéért, írja az Index. Kriza azt mondta, több éve rosszindulatú betegséggel küzd, ezért egy újabb ciklusnak nem kezdhet neki felelősséggel. A lap szerint Alakszai Zoltánt, a város jegyzőjét javasolta a Fidesz vezetésének. A Minap.hu beszámolója szerint a Fidesz elfogadja a polgármester jelölését. Kósa Lajos a bejelentéskor azt mondta: „Kriza Ákos nagyon jó barát, kolléga, harcostárs, polgármester. Minden jót kívánok neki a továbbiakra.” 

Kriza ÁkosFotó: Vajda János/MTI

Az ellenzéki jelölt a városban várhatóan  Veres Pál, a Földes Ferenc Gimnázium igazgatója lesz, aki a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület színeiben indul. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.