Nem indul újra Miskolcon Kriza Ákos

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kriza Ákos betegség miatt mégsem indul újra ősszel Miskolc polgármesteri tisztségéért, írja az Index. Kriza azt mondta, több éve rosszindulatú betegséggel küzd, ezért egy újabb ciklusnak nem kezdhet neki felelősséggel. A lap szerint Alakszai Zoltánt, a város jegyzőjét javasolta a Fidesz vezetésének. A Minap.hu beszámolója szerint a Fidesz elfogadja a polgármester jelölését. Kósa Lajos a bejelentéskor azt mondta: „Kriza Ákos nagyon jó barát, kolléga, harcostárs, polgármester. Minden jót kívánok neki a továbbiakra.” 

Kriza ÁkosFotó: Vajda János/MTI

Az ellenzéki jelölt a városban várhatóan  Veres Pál, a Földes Ferenc Gimnázium igazgatója lesz, aki a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület színeiben indul. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér