Nem járnak a vonatok Szeged és Cegléd között

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Meghibásodott a szegedi vonal központi forgalomirányító rendszere, ezért leállt a vonatközlekedés Szeged és Kiskunfélegyháza között, tájékoztatta a Mávinform péntek reggel az MTI-t. 

De ha valaki Szegedről akar Budapestre jutni, akkor Félegyháza után sem sokkal jobb a helyzet, mert most egyébként is buszok közlekednek vonatok helyett Cegléd és Kiskunfélegyháza között. A MÁV-Start most azt szervezi, hogy hosszabbítsák meg a pótlóbuszok útvonalát, 

azaz Szeged és Cegléd közötti 118 kilométeres szakaszon végig buszok járjanak átmenetileg.

UPDATE:  A hiba elhárítása, mintegy két órát vett igénybe, péntek délelőtt a MÁV közölte, hogy  újra járnak a vonatok Szeged és Kiskunfélegyháza között, de a menetrendszerű forgalom csak fokozatosan áll helyre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó