Nyolc hónapig tartott Miley Cyrus házassága

ÉLET
2019 augusztus 11., 12:27
comments 190
Miley Cyrus és Liam Hemsworth a Vanity Fair Oscar Partyn, Beverly Hillsben 2018. március 4-én.
photo_camera Miley Cyrus és Liam Hemsworth a Vanity Fair Oscar Partyn, Beverly Hillsben 2018. március 4-én. Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP

Ha már tavaly év végén megírtuk, hogy összeházasodik, úgy tisztességes, ha jelezzük, alig fél év után el is vált férjétől Miley Cyrus énekesnő, Billy Ray Cyrus countryénekes gondosan adagolt, épphogy nem túltolt botrányairól ismert lánya. Miley Cyrus az éhezők viadalaiból ismert Liam Hemsworth filmszínésszel kötötte össze életét 2018 végén, hogy aztán most augusztusban elváljanak. A két sztár tizenegy éve ismerte egymást, amikor összetalálkoztak közös filmjük, a The Last Song forgatásán. 2012-ben jegyezték el egymást, aztán szakítottak, aztán 2015-ben újra jegyben jártak, aztán három évre rá összeházasodtak, aztán most elváltak. Közleményükben jelezték, jelenleg karrierjükre szeretnének koncentrálni, és hogy háziállataiknak továbbra is szerető gazdáik lesznek. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.