Nyolc hónapig tartott Miley Cyrus házassága

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Miley Cyrus és Liam Hemsworth a Vanity Fair Oscar Partyn, Beverly Hillsben 2018. március 4-én.Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP

Ha már tavaly év végén megírtuk, hogy összeházasodik, úgy tisztességes, ha jelezzük, alig fél év után el is vált férjétől Miley Cyrus énekesnő, Billy Ray Cyrus countryénekes gondosan adagolt, épphogy nem túltolt botrányairól ismert lánya. Miley Cyrus az éhezők viadalaiból ismert Liam Hemsworth filmszínésszel kötötte össze életét 2018 végén, hogy aztán most augusztusban elváljanak. A két sztár tizenegy éve ismerte egymást, amikor összetalálkoztak közös filmjük, a The Last Song forgatásán. 2012-ben jegyezték el egymást, aztán szakítottak, aztán 2015-ben újra jegyben jártak, aztán három évre rá összeházasodtak, aztán most elváltak. Közleményükben jelezték, jelenleg karrierjükre szeretnének koncentrálni, és hogy háziállataiknak továbbra is szerető gazdáik lesznek. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.