Szellentés miatt kellett megszakítani egy helyhatósági ülést Kenyában

Tbg
egészség
2019 augusztus 11., 19:51
comments 198

A piaci standokról folyt parázs vita egy kenyai helyhatósági ülésen, amikor az ülésvezetőnek arra kellett kérnie az egybegyűlteket, hogy tartsanak egy kis szünetet az ülésteremben szétáramló kellemetlen szag miatt.

Az esetről a brit közszolgálati média, a BBC számolt be az ügy volumenéhez képest meglehetős részletességgel.

„Tisztelt üléselnök, egyikünk szellentett, és én tudom is, hogy ki volt az” - közölte Julius Gaya az ülésen, ám a megvádolt képviselő kikérte magának, hogy ilyesmire képes lenne a mélyen tisztelt testület tagjai között.

Erre az ülésvezető - elejét véve egy újabb vita kezdetének a szörnyű bűzben - inkább szüntetet rendelt el. A BBC beszámolója még arra is megkérte az önkormányzat dolgozóit, hogy szerezzenek valami légfrissítőt, ha vaníliás vagy epres, őt sem izgatja, csak legyen valami.

Végül légfrissítőt nem találtak, ám a szag eloszlott, így a Viktória tó melleti Homa Bay-i képviselőtestület tudta folytatni parázs vitáját a település piacának standjairól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.