Szellentés miatt kellett megszakítani egy helyhatósági ülést Kenyában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A piaci standokról folyt parázs vita egy kenyai helyhatósági ülésen, amikor az ülésvezetőnek arra kellett kérnie az egybegyűlteket, hogy tartsanak egy kis szünetet az ülésteremben szétáramló kellemetlen szag miatt.

Az esetről a brit közszolgálati média, a BBC számolt be az ügy volumenéhez képest meglehetős részletességgel.

„Tisztelt üléselnök, egyikünk szellentett, és én tudom is, hogy ki volt az” - közölte Julius Gaya az ülésen, ám a megvádolt képviselő kikérte magának, hogy ilyesmire képes lenne a mélyen tisztelt testület tagjai között.

Erre az ülésvezető - elejét véve egy újabb vita kezdetének a szörnyű bűzben - inkább szüntetet rendelt el. A BBC beszámolója még arra is megkérte az önkormányzat dolgozóit, hogy szerezzenek valami légfrissítőt, ha vaníliás vagy epres, őt sem izgatja, csak legyen valami.

Végül légfrissítőt nem találtak, ám a szag eloszlott, így a Viktória tó melleti Homa Bay-i képviselőtestület tudta folytatni parázs vitáját a település piacának standjairól.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.