Egy brit anyuka és a fia életfogytiglant kapott, mert megöltek egy férfit, aki rendszeresen a földjükön futott át

bűnügy
2019 augusztus 12., 14:20
comments 189

A 48 éves Gary Dean holttestét egy árokban találták meg az erdőben, nem messze az otthonától. A hátán légpuskával lőtték meg, illetve kövekkel és botokkal verték össze.

Gary Dean, az áldozat
photo_camera Gary Dean, az áldozat Fotó: southyorks.police.uk

Kiderült, hogy a 41 éves Scott Dawson és a 72 éves édesanyja, Carol Dawson volt a tettes. Az áldozat – aki egyébként autista volt – futóként rendszeresen áthaladt a földjükön, amivel hosszú viszályt szított közöttük: Dean otthonát sértő falfirkákkal fújták le, és hamisan azzal is vádolták, hogy gyerekeket csalt magával az erdőbe.

Dawsonék a gyilkosság után el akarták ásni a holttestet, de erre már nem volt lehetőségük, mert egy arra járó megtalálta a hullát.

A férfi 31, a nő 26 év múlva szabadulhat leghamarabb. Az ítélethirdetéskor semmilyen reakciót nem mutattak. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.