Egy brit anyuka és a fia életfogytiglant kapott, mert megöltek egy férfit, aki rendszeresen a földjükön futott át

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 48 éves Gary Dean holttestét egy árokban találták meg az erdőben, nem messze az otthonától. A hátán légpuskával lőtték meg, illetve kövekkel és botokkal verték össze.

Gary Dean, az áldozatFotó: southyorks.police.uk

Kiderült, hogy a 41 éves Scott Dawson és a 72 éves édesanyja, Carol Dawson volt a tettes. Az áldozat – aki egyébként autista volt – futóként rendszeresen áthaladt a földjükön, amivel hosszú viszályt szított közöttük: Dean otthonát sértő falfirkákkal fújták le, és hamisan azzal is vádolták, hogy gyerekeket csalt magával az erdőbe.

Dawsonék a gyilkosság után el akarták ásni a holttestet, de erre már nem volt lehetőségük, mert egy arra járó megtalálta a hullát.

A férfi 31, a nő 26 év múlva szabadulhat leghamarabb. Az ítélethirdetéskor semmilyen reakciót nem mutattak. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.