Ismert futó lehet az egyik holland dealer, akit elkaptak Magyarországon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A személyiségi jogainak védelme miatt csak Roelf B.-nek nevezett személy egy ismert futó lehet Hollandiában, írja a Dutchreview a Telegraaf alapján.

A holland médiában is vezető hír, hogy két huszonéves dealert kapcsoltak le a rendőrök a Sziget fesztiválon: a két holland sátránál hatalmas sor állt, 2700 ecstasytablettát és 128 gramm füvet találtak náluk, amiért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak. Ügyvédjük hiába kérte kiadátásukat óvadék ellenében, a nagy mennyiség miatt, ezt nem kapták meg.

A rendőrség kedden azt közölte, meglett az autójuk is, amiben 17 kg kábítószer volt volt, összesen százmillió értékben.

A Telegraaf arról ír, Roelf B. telefonja napok óta ki van kapcsolva, az atéltikai szövetségtől sem reagált a találgatásokr senki. Roelf B. 2017-ben tűnt fel, százméteres versenyszámban többször versenyzett otthon, illetve Európában, legutóbb a 23 éven aluliak bajnokságán vett részt.

A napokban egy másik holland profi sportolót is letartóztattak Németországban szintén kábítószerrel. A 26 éves sprintert, Madiea G.-t a határon kapták el 50 kilónyi kábítószerrel. (Telegraaf)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.