Ismert futó lehet az egyik holland dealer, akit elkaptak Magyarországon

Tbg
2019 augusztus 13., kedd 7:34
464

A személyiségi jogainak védelme miatt csak Roelf B.-nek nevezett személy egy ismert futó lehet Hollandiában, írja a Dutchreview a Telegraaf alapján.

A holland médiában is vezető hír, hogy két huszonéves dealert kapcsoltak le a rendőrök a Sziget fesztiválon: a két holland sátránál hatalmas sor állt, 2700 ecstasytablettát és 128 gramm füvet találtak náluk, amiért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak. Ügyvédjük hiába kérte kiadátásukat óvadék ellenében, a nagy mennyiség miatt, ezt nem kapták meg.

A rendőrség kedden azt közölte, meglett az autójuk is, amiben 17 kg kábítószer volt volt, összesen százmillió értékben.

A Telegraaf arról ír, Roelf B. telefonja napok óta ki van kapcsolva, az atéltikai szövetségtől sem reagált a találgatásokr senki. Roelf B. 2017-ben tűnt fel, százméteres versenyszámban többször versenyzett otthon, illetve Európában, legutóbb a 23 éven aluliak bajnokságán vett részt.

A napokban egy másik holland profi sportolót is letartóztattak Németországban szintén kábítószerrel. A 26 éves sprintert, Madiea G.-t a határon kapták el 50 kilónyi kábítószerrel. (Telegraaf)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt