Rosszul lett, lecserélték, két órával később halott volt a 30 éves tiszavasvári focista

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Vasárnap a Tiszavasvári-Kótaj mérkőzésen rosszullét miatt cserét kért Lajos Tamás, a hazaik 30 esztendős középpályása. Lecserélték, információink szerint este ismét rosszul lett, ekkor már bement a tiszavasvári orvosi ügyeletre. Ide mentőt hívtak, sajnos már hiába, hiszen a futballista ismét rosszul lett, került újraéleszteni” - írja a szon.hu.

A lap szerint Lajos Tamás halálát szívinfarktus okozhatta.

A játékos a 68. percben kért cserét a Tiszavasvári-Kótaj mérkőzésen, és a meccs után még beszélgetett játékostársaival, amikor megint rosszul lett.


„Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni” – nyilatkozta a lapnak Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Lajos Tamás a focizás mellett amatőr színészként játszott is több darabban a helyi Dézsávü amatőr színtársulatban. (Szon/Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.