Rosszul lett, lecserélték, két órával később halott volt a 30 éves tiszavasvári focista

„Vasárnap a Tiszavasvári-Kótaj mérkőzésen rosszullét miatt cserét kért Lajos Tamás, a hazaik 30 esztendős középpályása. Lecserélték, információink szerint este ismét rosszul lett, ekkor már bement a tiszavasvári orvosi ügyeletre. Ide mentőt hívtak, sajnos már hiába, hiszen a futballista ismét rosszul lett, került újraéleszteni” - írja a szon.hu.

A lap szerint Lajos Tamás halálát szívinfarktus okozhatta.

A játékos a 68. percben kért cserét a Tiszavasvári-Kótaj mérkőzésen, és a meccs után még beszélgetett játékostársaival, amikor megint rosszul lett.


„Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni” – nyilatkozta a lapnak Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Lajos Tamás a focizás mellett amatőr színészként játszott is több darabban a helyi Dézsávü amatőr színtársulatban. (Szon/Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.