A KSH szerint hihetetlen tempóban dübörög a magyar gazdaság

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A nyers adatok szerint 4,9, a naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 5,1 százalékkal nőtt a GDP az előző év azonos időszakához viszonyítva 2019 második negyedévében. A növekedés mértéke meghaladta az elemzői várakozásokat, és szembemegy a világgazdaság folyamataival is. Ott ugyanis inkább lassulás zajlik, hogy mást ne mondjak, a német GDP az év második negyedévében gyakorlatilag stagnált, mindössze 0,4 százalékkal bővült.

A KSH jelentése szerint a növekedéshez elsősorban az ipar, az építőipar és a piaci alapú szolgáltatások járultak hozzá. Jelentésük azonban nem oldja fel a világgazdasági és a nemzetgazdasági folyamatok közit ellentmondást. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.