Elnézést kért az ohiói mészáros családja, hogy a nekrológjában egy szóval se utaltak a szörnyű bűncselekményre

külföld
2019 augusztus 15., 10:00
comments 157

Közleményben kért elnézést mindenkitől Connor Betts, a kilenc emberrel, köztük saját húgával végző ohiói ámokfutó családja azért, hogy nekrológjuk kissé érzéketlenre sikeredett.

"Vicces, artikulált és intelligens férfi, szikrázó kék szemekkel és kedves mosollyal. A 24 éves Connor Stephen Betts Bellbrookból vasárnap, 2019. augusztus 4-én vesztette életét. Lelkes könyvmoly volt, aki szeretett úszni, cserkészkedni, és még az iskolai zenekarnak is tagja volt. Xboxozott és szerette a Foxon futo Bob Burgerezője rajfilmet. Hiányolni fogja családja, barátai és hűséges kutyája, Teddy" - állt a Conner & Koch temetkezési vállalkozás weboldalán közölt nekrológban.

Mint láthatják, abban egy szó sem esik arról, hogy Betts milyen körülmények között hunyt el. Ő volt az, aki augusztus 4-én kilenc emberrel, köztük saját húgával, a 22 éves Megannal is végzett. Megan nekrológjában szintén nem említették meg, hogy a bátyja mészárolta le egy ámokfutás során, melynek végén a rendőrök agyonlőtték, mielőtt bejuthatott volna egy tömött éjszakai bárba.

Brian Koch, a temetkezési vállalkozás vezetője az NBC-nek azt mondta, hogy cége a gyászoló család kívánságát teljesítette a nekrológ közlésével. A család egy nap után végül visszakozott, miután a nekrológ híre bejárta az amerikai sajtót. Eltávolították az oldalról, és helyette bocsánatkérő közleményt adtak ki. Ebben elismerik, hogy "érzéketlenség volt nem tudomást venni a borzalmas tragédiáról, amit [Connor] okozott". A közlemény szerint "gyászukban úgy ábrázolták fiukat, ahogy megismerték, de ez nem kisebbíti utolsó cselekedete borzalmait". (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt