Spanyolországban fogták el a budapesti kaszinói tolvajt

Spanyolországban fogták el a 2013-as belvárosi kaszinói lopás gyanúsítottját. V. Gyula ellen lopás miatt indított eljárást a BRFK.

A most 52 éves V. 2013-ban a játékterem alkalmazottjaként tudott hozzáférni a széfszobához, ahonnan a ruhájába rejtve vitte ki a pénzt, majd rosszullétet színlelve távozott az épületből.

A rendőrség feltételezte, hogy külföldre szökött, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. Ez alapján bukott le egy leoni kórházban, ahol az orvosi vizsgálat nyomán azonosították, majd elfogták. A spanyol hatóságok szerdán szállították Budapestre, és adták át a magyar rendőröknek. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.