Spanyolországban fogták el a budapesti kaszinói tolvajt

bűnügy
2019 augusztus 15., 07:28
comments 81

Spanyolországban fogták el a 2013-as belvárosi kaszinói lopás gyanúsítottját. V. Gyula ellen lopás miatt indított eljárást a BRFK.

A most 52 éves V. 2013-ban a játékterem alkalmazottjaként tudott hozzáférni a széfszobához, ahonnan a ruhájába rejtve vitte ki a pénzt, majd rosszullétet színlelve távozott az épületből.

A rendőrség feltételezte, hogy külföldre szökött, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. Ez alapján bukott le egy leoni kórházban, ahol az orvosi vizsgálat nyomán azonosították, majd elfogták. A spanyol hatóságok szerdán szállították Budapestre, és adták át a magyar rendőröknek. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.