Több mint 100 rendőr csapott le egy siófoki drogterjesztő hálózat tagjaira

bűnügy
2019 augusztus 15., 15:28
comments 95

A rendőrség a police.hu-n számolt be arról, hogy Siófokon több mint 100 rendőr hajtott végre összehangolt akciót egy kábítószereket terjesztő bűnbandával szemben.

link Forrás

A tudósítás szerint a Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve hajtották végre a rendészeti és bűnügyi műveletet, aminek célja kábítószerrel kereskedő személyek elfogása, valamint a terjesztői hálózat felszámolása volt. 

Összesen 22 személyt állítottak elő, akik közül 11 személyt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, 8 főt pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyek közül végül összesen 7 főt őrizetbe vettek, akiknek indítványozták letartóztatásukat. 

A rendőrök több lakásban is házkutatást tartottak; többféle kábítószergyanús fehér port, növényi törmeléket, illetve készpénzt foglaltak le. 

A bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében a helyszíneken gépjárműveket, ékszereket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.