Több mint 100 rendőr csapott le egy siófoki drogterjesztő hálózat tagjaira

A rendőrség a police.hu-n számolt be arról, hogy Siófokon több mint 100 rendőr hajtott végre összehangolt akciót egy kábítószereket terjesztő bűnbandával szemben.

A tudósítás szerint a Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve hajtották végre a rendészeti és bűnügyi műveletet, aminek célja kábítószerrel kereskedő személyek elfogása, valamint a terjesztői hálózat felszámolása volt. 

Összesen 22 személyt állítottak elő, akik közül 11 személyt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, 8 főt pedig kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyek közül végül összesen 7 főt őrizetbe vettek, akiknek indítványozták letartóztatásukat. 

A rendőrök több lakásban is házkutatást tartottak; többféle kábítószergyanús fehér port, növényi törmeléket, illetve készpénzt foglaltak le. 

A bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében a helyszíneken gépjárműveket, ékszereket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.