Óriásplakáton kell megköszönniük a kormánynak a támogatást a luxusszállókat építő oligarcháknak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Óriásplakáton kell majd hálálkodjon Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt, Garancsi István és a többi, a kormánnyal olyannyira jó viszonyt ápoló gazdagember, aki százmillió forint vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott luxushotel építésére vagy fejlesztésére. Hogy ne legyenek annyira elveszve, a Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatót készített nekik, hogy egészen pontosan hogyan is kell majd kifejezniük a hálájukat.

"100 millió forint feletti támogatási összeg esetén billboard (óriásplakát) méretű tábla kihelyezése szükséges a nyilvánosság számára jól látható helyen a projekt végrehajtása és a kötelező fenntartási időszak alatt. A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során, a »Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását« mondatot kell alkalmazni" - áll az útmutatóban. Egy ilyen óriásplakát amúgy 12 négyzetméteres, vagyis akár 5 méter széles, két méter magas szövegben is hálálkodhatnak.

Azoknak, akik százmilliónál kevesebb pénzt kaptak a közösből, elég hatvan centis táblán hálálkodniuk. 

Az MTÜ a cikk megjelenése után azt közölte: „a Kisfaludy Program kedvezményezetti arculati kézikönyve a Széchenyi 2020 kedvezményezetti arculati kézikönyv alapján készült, így a támogatott beruházásoknál elhelyezendő tájékoztató táblák tartalma is ahhoz igazodik. Így az uniós forrásokból támogatott beruházásoknál ebben az esetben is «Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.» felirat szerepel, a kizárólag hazai forrásból megvalósuló beruházásoknál pedig ehhez hasonlóan a «Köszönjük Magyarország Kormánya támogatását.» mondat feltüntetése szükséges. (Via Napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.