Óriásplakáton kell megköszönniük a kormánynak a támogatást a luxusszállókat építő oligarcháknak

politika
2019 augusztus 16., 11:59
comments 117

Óriásplakáton kell majd hálálkodjon Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt, Garancsi István és a többi, a kormánnyal olyannyira jó viszonyt ápoló gazdagember, aki százmillió forint vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott luxushotel építésére vagy fejlesztésére. Hogy ne legyenek annyira elveszve, a Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatót készített nekik, hogy egészen pontosan hogyan is kell majd kifejezniük a hálájukat.

"100 millió forint feletti támogatási összeg esetén billboard (óriásplakát) méretű tábla kihelyezése szükséges a nyilvánosság számára jól látható helyen a projekt végrehajtása és a kötelező fenntartási időszak alatt. A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során, a »Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását« mondatot kell alkalmazni" - áll az útmutatóban. Egy ilyen óriásplakát amúgy 12 négyzetméteres, vagyis akár 5 méter széles, két méter magas szövegben is hálálkodhatnak.

Azoknak, akik százmilliónál kevesebb pénzt kaptak a közösből, elég hatvan centis táblán hálálkodniuk.

Az MTÜ a cikk megjelenése után azt közölte: „a Kisfaludy Program kedvezményezetti arculati kézikönyve a Széchenyi 2020 kedvezményezetti arculati kézikönyv alapján készült, így a támogatott beruházásoknál elhelyezendő tájékoztató táblák tartalma is ahhoz igazodik. Így az uniós forrásokból támogatott beruházásoknál ebben az esetben is «Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.» felirat szerepel, a kizárólag hazai forrásból megvalósuló beruházásoknál pedig ehhez hasonlóan a «Köszönjük Magyarország Kormánya támogatását.» mondat feltüntetése szükséges. (Via Napi.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt