Óriásplakáton kell megköszönniük a kormánynak a támogatást a luxusszállókat építő oligarcháknak

politika
2019 augusztus 16., 13:59

Óriásplakáton kell majd hálálkodjon Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt, Garancsi István és a többi, a kormánnyal olyannyira jó viszonyt ápoló gazdagember, aki százmillió forint vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott luxushotel építésére vagy fejlesztésére. Hogy ne legyenek annyira elveszve, a Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatót készített nekik, hogy egészen pontosan hogyan is kell majd kifejezniük a hálájukat.

"100 millió forint feletti támogatási összeg esetén billboard (óriásplakát) méretű tábla kihelyezése szükséges a nyilvánosság számára jól látható helyen a projekt végrehajtása és a kötelező fenntartási időszak alatt. A megfelelő méretű projekttábla megtervezése során, a »Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását« mondatot kell alkalmazni" - áll az útmutatóban. Egy ilyen óriásplakát amúgy 12 négyzetméteres, vagyis akár 5 méter széles, két méter magas szövegben is hálálkodhatnak.

Azoknak, akik százmilliónál kevesebb pénzt kaptak a közösből, elég hatvan centis táblán hálálkodniuk.

Az MTÜ a cikk megjelenése után azt közölte: „a Kisfaludy Program kedvezményezetti arculati kézikönyve a Széchenyi 2020 kedvezményezetti arculati kézikönyv alapján készült, így a támogatott beruházásoknál elhelyezendő tájékoztató táblák tartalma is ahhoz igazodik. Így az uniós forrásokból támogatott beruházásoknál ebben az esetben is «Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.» felirat szerepel, a kizárólag hazai forrásból megvalósuló beruházásoknál pedig ehhez hasonlóan a «Köszönjük Magyarország Kormánya támogatását.» mondat feltüntetése szükséges. (Via Napi.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.