Trump tiltakozónak nézte a rajongóját, egyből le is dagadtozta

"Annak a fickónak komoly súlyproblémái vannak. Menj haza gyúrni! Dobják már ki kérem+ Még nálam is nagyobb bajai vannak" - harsogta egy kampánygyűlése pódiumáról Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke egy embernek, akit tiltakozónak nézett.

A férfi, Frank Dawson valójában rajongója volt. "Minden oké, imádom a fickót. A legjobb dolog, ami valaha történt ezzel az országgal" - közölte a ledagadtozott Dawson a kampánygyűlés után. Szerinte az elnököt az zavarhatta össze, hogy "nem látta, amikor kitéptem a táblát" egy mellette ülő tiltakozó kezéből. "Nem hagyhattam, hogy ez menjen mellettem, mert én megpróbáltam hallgatni az elnököt" - mondta.

A CNN beszámolója szerint egy "vezető kormányzati tisztviselő" azt mondta nekik, hogy Trump a rendezvény után megszerezte Dawson elérhetőségeit, és fel is hívta az elnöki különgépről. De nem tudott beszélni vele, csak hangüzenetet hagyott. Hogy mit, azt a tisztviselő már nem árulta el.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.