Helyreigazítás

helyreigazítás
2019 augusztus 17., 07:06
comments 86

A 444.hu-n 2019. augusztus 11-én „Kobra Ottó polgármester szerint nem állatkínzás baltával agyonveretni egy kutyát” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy „Kobra, aki aztán kap hideget, meleget a poszt alatt, kommentekben vágott vissza az őt és a települést ért támadásokra”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Dencsháza hivatalos kommünikéjén kívül Kobra Ottó polgármester semmilyen formában nem szólt hozzá a kommentekhez. A cikkben hivatkozott idézetek nem tőle származnak. A hivatalos álláspontja továbbra is az, amelyet korábban kifejtett, hogy az állatkínzást és bármilyen más erőszakos bűncselekményt elítél. Valótlan tényállításunkért elnézést kérünk az érintettől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.