Túl lassan elkészített szendvics miatt öltek meg egy pincért Franciaországban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A francia rendőrség szombaton közölte, hogy Párizs közelében gyilkosság történt, a jelek szerint azért, mert egy pincér túl lassan készítette el a megrendelt szendvicset.

A pincér kollégája értesítette a rendőrséget, miután a főváros külterületén fekvő Noisy-le-Grand településen lévő étkezdében péntek este meglőtték az egyik pincért. A beszámolók szerint a fegyveres azután veszítette el a türelmét, hogy a szendvicse szerinte lassan készült el. A pincér belehalt a sérüléseibe. 

A rendőrség még mindig keresi az elkövetőt, miközben az AFP beszámolója szerint szombat este döbbent helyiek gyűltek össze a hely előtt, ahol pizzát és szendvicseket szolgáltak fel eddig, és a környéken élők elmondása szerint csendes hely volt, ahol semmiféle probléma nem fordult elő korábban. Más lakosok viszont panaszkodtak arra, hogy a környéken problémát jelent a drogkereskedelem és az alkoholfogyasztás. (AFP)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.