Túl lassan elkészített szendvics miatt öltek meg egy pincért Franciaországban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A francia rendőrség szombaton közölte, hogy Párizs közelében gyilkosság történt, a jelek szerint azért, mert egy pincér túl lassan készítette el a megrendelt szendvicset.

A pincér kollégája értesítette a rendőrséget, miután a főváros külterületén fekvő Noisy-le-Grand településen lévő étkezdében péntek este meglőtték az egyik pincért. A beszámolók szerint a fegyveres azután veszítette el a türelmét, hogy a szendvicse szerinte lassan készült el. A pincér belehalt a sérüléseibe. 

A rendőrség még mindig keresi az elkövetőt, miközben az AFP beszámolója szerint szombat este döbbent helyiek gyűltek össze a hely előtt, ahol pizzát és szendvicseket szolgáltak fel eddig, és a környéken élők elmondása szerint csendes hely volt, ahol semmiféle probléma nem fordult elő korábban. Más lakosok viszont panaszkodtak arra, hogy a környéken problémát jelent a drogkereskedelem és az alkoholfogyasztás. (AFP)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.