Én annyit mondtam, hogy ez olyan volt, mint a Kontroll című filmben a Bélabá

Augusztus 14-én szerdán este 9:30 körül a H7-s hév Batthyány tér felé közlekedő járatán a Szentlélek téri megállóban történt, hogy továbbment a hév a megállón és vissza kellett tolatnia a sofőrnek, hogy fel tudjanak szállni az utasok. Én kinéztem az ablakon hogy mi történhetett és mikor megállt a szerelvény megláttam egy gyönyörűszép lányt. Összemosolyogtunk, én annyit mondtam, hogy ez olyan volt mint a Kontroll című filmben a Bélabá. Nevettünk egy nagyot. Ő a megállóban maradt és a barátnője felszállt a hévre. Odamentem a hozzá, hogy a megállóban maradt gyönyörűszép lányról megtudjak valamit, de csak annyit árult el hogy Tamara és ezt az oldalt. Nagyon remélem, hogy nézni fogja még és egyszer csak megtalálom. Ha nem akkor így jártam és marad egy gyönyörű szép emlékem.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.