Én annyit mondtam, hogy ez olyan volt, mint a Kontroll című filmben a Bélabá

életmód
2019 augusztus 18., 06:31

Augusztus 14-én szerdán este 9:30 körül a H7-s hév Batthyány tér felé közlekedő járatán a Szentlélek téri megállóban történt, hogy továbbment a hév a megállón és vissza kellett tolatnia a sofőrnek, hogy fel tudjanak szállni az utasok. Én kinéztem az ablakon hogy mi történhetett és mikor megállt a szerelvény megláttam egy gyönyörűszép lányt. Összemosolyogtunk, én annyit mondtam, hogy ez olyan volt mint a Kontroll című filmben a Bélabá. Nevettünk egy nagyot. Ő a megállóban maradt és a barátnője felszállt a hévre. Odamentem a hozzá, hogy a megállóban maradt gyönyörűszép lányról megtudjak valamit, de csak annyit árult el hogy Tamara és ezt az oldalt. Nagyon remélem, hogy nézni fogja még és egyszer csak megtalálom. Ha nem akkor így jártam és marad egy gyönyörű szép emlékem.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.