Videón, ahogy két kamion egymásba fut Kecskemét mellett

baleset
2019 augusztus 18., 11:48
comments 137
Összeroncsolódott kamion az 52-es úton Kecskemétnél 2019. augusztus 15-én
photo_camera Összeroncsolódott kamion az 52-es úton Kecskemétnél 2019. augusztus 15-én Fotó: police.hu

A rendőrség a police.hu-n hozott nyilvánosságra egy felvételt, ami még csütörtökön készült az 52-es úton, Kecskemét és Fülöpszállás között. Két kamion ütközött egymással frontálisan. 

A sofőröket feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül. A roncsokról közölt rendőrségi fotók alapján szinte csoda, hogy könnyű sérülésekkel megúszták a balesetet. 

Az egyik kamion mögött közlekedő autóból rögzítették az esetet, ezt tették most közzé a police.hu-n: 

link Forrás

A baleset okairól, körülményeiről a rendőrség nem adott ki további információt. Egy hagyományos figyelmeztető üzenetet mellékeltek az esethez: 

„Kérjük, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek! Mindig kipihenten üljenek a kormány mögé, és soha ne vezessenek fáradtan vagy szeszes ital fogyasztását követően!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.