Trump nem cserél alelnököt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az evangéliumi keresztények mintegy ötven milliós közössége nagyon tiszteli Mike Pence alelnököt, fejtegette az elnöki különgép fedélzetén Donald Trump, amikor megerősítette, hogy 2020-ban ismét alelnökével párban indul az elnökválasztáson. Az evangéliumi tábor szavazataira nagy szüksége van Trumpnak, megtartásukban komoly szerepe lehet Pence-nek, aki Bibliakört is alapított a Fehér Házban (amibe még Mike Pompeo külügyminiszter is eljár).

Az evangéliumi keresztények a 2016-os választáson eredendően nem Trump támogatói voltak, de Pence jelölésével sikerült garantálni a támogatásukat. Azóta ők Trump legelkötelezettebb hívei annak ellenére is, hogy maga az elnök kevés jelét mutatja az aktív vallásosságnak. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.