David Attenborough is megnyalta volna a száját a hatalmas rajokban repülő denveri gumimatracok láttán

Denverben is pont olyan kánikula van, mint nálunk, ezért egy csomó szabadtéri eseményt szerveznek estére. Ilyen lett volna a “The Bed Cinema”, vagyis ágymozi nevű is, ami annyit tesz, hogy autóülések vagy zsöllyék helyett felfújható matracokon ülve-henteregve lehetett volna filmet nézni sötétedés után. Csakhogy még le sem ment a nap, amikor lecsapott a forró szél és elindult a Matracok Vándorlása, ami igazán nagyszabású természeti jelenségnek bizonyult. Az én fejemben David Attenborough fojtott, mégis lelkes hangja közvetítette az eseményeket:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.