Ijesztő: lesz Mátrix 4, az eredeti főszereplőkkel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Úgy tűnik, a legendásan indult, majd szomorú véget ért Mátrix-sorozat is eluniverzumosodik, bejelentették ugyanis, hogy készül a sci-fi trilógia negyedik folytatása. 

Az új darabot az eredeti széria egyik kitalálója, Lana Wachowski írja és rendezi, Trinity és Neo szerepét pedig ismét Carrie-Anne Moss és az utóbbi időben ismét szuper sikeres mémfigura, Keanu Reeves játsszák, a forgatás 2020 második felében indulhat. 

A Warner és a Village Roadshow évek óta tervezte a folytatást, de a produkció tulajdonjoga körüli viták eddig késleltették azt. A stílus-, divat- és műfajteremtő, 1999-es Mátrix és 2003-ban kihozott két, egyre nevetségesebb folytatása összesen 1,6 milliárd dollár bevételt hoztak.  

(via Variety) 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.