Az LGT tagjai tovább játszottak, miközben a tömegben Szilveszter a kislánya szeme láttára elvágta Ernő nyakát, aki elvérzett

bűnügy
2019 augusztus 21., 05:17
comments 299

Szörnyű részletek derültek ki a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterén, nagy nyilvánosság előtt történt hétfői brutális gyilkosságról.

A Hajdú-Bihar megyei Polgár városának főterén nagyobb bulit tartottak, amin ott szórakozott egy helyi férfi, H. Ernő is a gyerekeivel. Este fél tíz előtt pár perccel épp az LGT egykori tagjaiból és más zenészekből álló, Zenevonat nevű együttes volt a színpadon, amikor egy Szilveszter keresztnevű férfi hátulról odalépett a családapához, majd a magával hozott késsel elvágta a torkát és többször megszúrta - számol be a kegyetlen gyilkosságról a Bors és a police.hu. A férfi, aki sok vért vesztett, a kórházba szállítása közben halt meg.

A bulvárlap szerint a gyanúsított az áldozat közismert haragosa volt, akit jó ideje nyíltan gyilkossággal fenyegetett a közösségi médiában, a Bors szerint valamilyen féltékenységi ügy miatt, bár ezt állítólag senki sem vette komolyan. 

“Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt” 

- mondta a Borsnak egy állítólagos szemtanú, aki így idézte fel az ezután történt eseményeket:

“Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és Szilveszter el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették. Nagyon furcsa, hogy a koncertet le sem állították, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Pedig egy ember ott haldoklott.”

A Zenevonat egyik tagja azt mondta, hogy a színpadról ők semmit sem vettek észre a történtekből, ezért nem állították le a koncertet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.