Az LGT tagjai tovább játszottak, miközben a tömegben Szilveszter a kislánya szeme láttára elvágta Ernő nyakát, aki elvérzett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szörnyű részletek derültek ki a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterén, nagy nyilvánosság előtt történt hétfői brutális gyilkosságról.

A Hajdú-Bihar megyei Polgár városának főterén nagyobb bulit tartottak, amin ott szórakozott egy helyi férfi, H. Ernő is a gyerekeivel. Este fél tíz előtt pár perccel épp az LGT egykori tagjaiból és más zenészekből álló, Zenevonat nevű együttes volt a színpadon, amikor egy Szilveszter keresztnevű férfi hátulról odalépett a családapához, majd a magával hozott késsel elvágta a torkát és többször megszúrta - számol be a kegyetlen gyilkosságról a Bors és a police.hu. A férfi, aki sok vért vesztett, a kórházba szállítása közben halt meg.

A bulvárlap szerint a gyanúsított az áldozat közismert haragosa volt, akit jó ideje nyíltan gyilkossággal fenyegetett a közösségi médiában, a Bors szerint valamilyen féltékenységi ügy miatt, bár ezt állítólag senki sem vette komolyan. 

“Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt” 

- mondta a Borsnak egy állítólagos szemtanú, aki így idézte fel az ezután történt eseményeket:

“Olyan volt, mintha egy horrort néznénk. A rendőrök gyorsan kijöttek, és Szilveszter el sem mozdult a helyszínről. Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették. Nagyon furcsa, hogy a koncertet le sem állították, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Pedig egy ember ott haldoklott.”

A Zenevonat egyik tagja azt mondta, hogy a színpadról ők semmit sem vettek észre a történtekből, ezért nem állították le a koncertet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.