Tuti befutó helyen lett önkormányzati képviselőjelölt a Momentum egykori főpolgármesterjelöltje

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tóth és Kerpel-Fronius

Támogatja az MSZP-s Tóth József XIII. kerületi polgármester ismételt megválasztását, egyben bejelenti, hogy az összellenzéki megállapodás értelmében egyéni választókörzeti jelölt lesz 

- derül ki a momentumos Kerpel-Fronius Gábor friss fb-posztjából. Kerpel-Fronius a jelek szerint kifejezett antipolitikus imidzzsel veti bele magát a politikai kampányba, a bejegyzés ugyanis nem magával a bejelentéssel kezdődik, hanem azzal, hogy

"Ha van tortúra, amit gyűlölök a nyilvános politikusi létben, az a fotózás. Sok ember szenved, hogy valami értelmeset kihozzon belőlem, köztük olyanok, akik értenek a szakmájukhoz.

És többnyire kudarccal végződik.:):):):):)"

Karácsony Gergely egykori kihívója a posztban leszögezi, hogy továbbra is támogatja Karácsony főpolgármesterjelölti kampányát.

Kerpel-Froniusnak a múlt alapján nem lesz túl sok izgulnivalója, a XIII. kerület ugyanis akkora ellenzéki bástya, hogy a legutóbbi, 2014-es önkormányzati választáson az MSZP vezette lista képviselői nyerték meg mind a 15 egyéni körzetet, kormánypárti, jobbikos és LMP-s csak kompenzációs listáról tudott mandátumot szerezni itt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.