Tuti befutó helyen lett önkormányzati képviselőjelölt a Momentum egykori főpolgármesterjelöltje

Tóth és Kerpel-Fronius

Támogatja az MSZP-s Tóth József XIII. kerületi polgármester ismételt megválasztását, egyben bejelenti, hogy az összellenzéki megállapodás értelmében egyéni választókörzeti jelölt lesz 

- derül ki a momentumos Kerpel-Fronius Gábor friss fb-posztjából. Kerpel-Fronius a jelek szerint kifejezett antipolitikus imidzzsel veti bele magát a politikai kampányba, a bejegyzés ugyanis nem magával a bejelentéssel kezdődik, hanem azzal, hogy

"Ha van tortúra, amit gyűlölök a nyilvános politikusi létben, az a fotózás. Sok ember szenved, hogy valami értelmeset kihozzon belőlem, köztük olyanok, akik értenek a szakmájukhoz.

És többnyire kudarccal végződik.:):):):):)"

Karácsony Gergely egykori kihívója a posztban leszögezi, hogy továbbra is támogatja Karácsony főpolgármesterjelölti kampányát.

Kerpel-Froniusnak a múlt alapján nem lesz túl sok izgulnivalója, a XIII. kerület ugyanis akkora ellenzéki bástya, hogy a legutóbbi, 2014-es önkormányzati választáson az MSZP vezette lista képviselői nyerték meg mind a 15 egyéni körzetet, kormánypárti, jobbikos és LMP-s csak kompenzációs listáról tudott mandátumot szerezni itt.