Körbevették, megtámadták és kirabolták a miskolci rendőrkapitány-helyettest

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombat éjjel Miskolc egyik közlekedési csomópontjában, egy piros lámpánál három ismeretlen megtámadott, és kirabolt egy 50 év körüli férfit.

Az Index csütörtök délután arról írt cikket, hogy a kirabolt férfi nem más, mint a miskolci rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese.  

A lap szerint az esetről felvételek állnak rendelkezésre, mivel a rablásra a város egyik legforgalmasabb részén került sor, ahol több térfigyelő kamera is pásztázza az utakat. 

A helyszínre a rablás után a rendőrök és mentők is nagy számban kivonultak, de utóbbiak közreműködésére végül nem volt szükség. 

Az Indexnek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette, hogy a feltételezett elkövetőket elfogták és eljárást is indítottak ellenük.  

A rendőrség egyelőre nem reagált az újság kérdéseire, amik a kapitány-helyettes állapotára és az elkövetett bűncselekmények jellegére, illetve az eljárások folyamatára vonatkoztak. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.