A gyanú szerint az apa ölte meg élettársát és közös gyereküket Budán

A Police.hu közleménye szerint a 35 éves édesapa gyilkolhatta meg élettársát és 4 éves, közös gyereküket a II. kerületi Zöldlomb utcában. Ezután magával is végzett.

Mint korábban írtuk, három holttestet találtak egy budai lakásban a II. kerületi rendőrkapitányság járőrei. A rendőröket a lakás tulajdonosa értesítette, miután nem tudta telefonon elérni a bérlőit. A rendőrségre augusztus 23-án, péntek délelőtt 11:55-kor érkezett a riasztás. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban találták meg a férfi, a nő és a gyerek holttestét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Az Index úgy értesült, a család már csütörtök este hangosan veszekedett, és a lakók értesítették is a rendőrséget. A portál egy olvasója azt írta, „pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek" - írta. Ezzel kapcsolatban az Index megkereste a rendőrséget, akik azt megerősítették, hogy a lakásban korábban, augusztus 20-án 13 óra 8 perckor történt egy rendőri intézkedés.

„Egy nő hívta a rendőrséget, mert állítása szerint az élettársa elvette a kulcsait. A járőrök a helyszínen meghallgatták a nőt és a férfit is, akik elmondták a rendőröknek, hogy szóváltást követően rendezték a köztük lévő vitát. A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni”

- nyilatkozta a BRFK.

Fotó: Police.hu
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.