Így néz ki a frissen felújított József nádor tér

Budapest
2019 augusztus 23., 09:57
comments 114
photo_camera Fotó: Kiss Bence/444

Nagyjából elkészült a belvárosi József nádor tér felújítása, ahol mélygarázst építettek egy újonnan nyitó szállodára tekintettel.

photo_camera Fotó: Kiss Bence/444
A látványterveken csalóka, hogy már rendes, termetes fákat rajzoltak. Fák most is vannak, de még csak csemeték.
photo_camera A látványterveken csalóka, hogy már rendes, termetes fákat rajzoltak. Fák most is vannak, de még csak csemeték. Fotó: blvf.hu

A téren a nagy budapesti térfelújításokhoz képest meglepően sok a zöldterület, meglepő módon ezek ott helyezkednek el, ahol a látványterveken is szerepeltek. Kollégánk, Kiss Bence beszámolója szerint nagyjából minden a látványtervek szerint valósult meg, a parkolók is úgy vannak kialakítva, mint azon. Igaz, parkolóórák, parkolást jelző táblák még nincsenek, csupán várakozást tiltók.

photo_camera Fotó: Kiss Bence/444

Bence leírása alapján a teret fák szegélyezik, ezek idővel meg is nőhetnek.

photo_camera Fotó: Kiss Bence/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.