Így néz ki a frissen felújított József nádor tér

Fotó: Kiss Bence/444

Nagyjából elkészült a belvárosi József nádor tér felújítása, ahol mélygarázst építettek egy újonnan nyitó szállodára tekintettel.

Fotó: Kiss Bence/444
A látványterveken csalóka, hogy már rendes, termetes fákat rajzoltak. Fák most is vannak, de még csak csemeték.Fotó: blvf.hu

A téren a nagy budapesti térfelújításokhoz képest meglepően sok a zöldterület, meglepő módon ezek ott helyezkednek el, ahol a látványterveken is szerepeltek. Kollégánk, Kiss Bence beszámolója szerint nagyjából minden a látványtervek szerint valósult meg, a parkolók is úgy vannak kialakítva, mint azon. Igaz, parkolóórák, parkolást jelző táblák még nincsenek, csupán várakozást tiltók.

Fotó: Kiss Bence/444

Bence leírása alapján a teret fák szegélyezik, ezek idővel meg is nőhetnek.

Fotó: Kiss Bence/444

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.