Kétszázezer forintért lehet végigzsidózni ma egy meccset Magyarországon

Elmarasztalta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az NBII-es Dorogot a szurkolói viselkedése miatt. A bizottság nem magától cselekedett, az MTK feljelentése kellett már ahhoz is, hogy egyáltalán foglalkozzanak a botrányos meccsel.

Én ugyan MTK-szurkoló vagyok, de a dorogi meccsen nem voltam ott. Szurkolótársaim beszámolóiból tudom, hogy a dorogi közönség - és nem csupán egy elhanyagolható kis része - gyakorlatilag az egész meccsen gusztustalanul zsidózott. Volt minden, ami kell, Auschwitzba induló vonatostul.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága mindezek után 200000 (kettőszázezer) forint pénzbüntetéssel sújtotta a Dorogot. Ennél valószínűleg szotyira és sörre is többet költöttek azon a meccsen. (Via NSO)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.