A fél Los Angeles-i rendőrség a zsarut vállon lövő orvlövészt kereste, míg az áldozat be nem vallotta, hogy kitalálta az egészet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Drámai közvetítésben számoltak be az embervadászatról.

Még csütörtökön történt, hogy a Los Angeles belvárosától egy órányi autózásra fekvő Lancaster rendőrségének egyik fiatal, próbaidős sheriffhelyettese drámai hangú rádiós bejelentkezéssel riasztotta a kollégáit. A 21 éves Angel Reinosa arról számolt be, hogy miközben a rendőrségi parkolóban álló kocsija felé tartott, egy szemközti lakóházból kétszer is meglőtte egy orvlövész, méghozzá a vállán, de a golyóálló mellénye szerencsére megvédte. 

A rendőrség azonnal nagyszabású akcióba kezdett a merénylő megtalálására, ami során emberek és autók mellett még egy mesterlövészt szállító helikoptert is bevetettek. Hogy két napos eredménytelen kutatás után az orvlövész egyenruhás áldozata egyszer csak megtörjön, és bevallja, hogy az első szótól az utolsóig kitalálta az egészet: nem lőtt rá senki, a mellényén látható sérüléseket pedig ő maga okozta egy késsel.

Az ügyben nyomozóknak addigra már gyanús lett, hogy a parkolóban nem találtak semmiféle lövedéket és a rendőr elbeszélése nem állt összhangban a szemtanúk vallomásaival. 

Azt maguk a kolléga kihallgatását lefolytató rendőrök sem értik, hogy mi volt Reinosa célja ezzel az egésszel, arról ugyanis nem volt hajlandó beszélni.

A férfi kirúgásáról már döntöttek, most azt vizsgálják, hogy milyen alapon tudnak vádat emelni ellene.

(via ABC News)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.