125 milliót fizet a Sziget Budapestnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Világgazdaságnak számolt be a Sziget arról, hogy idén 125 millió forintot fizetnek Budapestnek és a III. kerületi önkormányzatnak. Az összeg tartalmazza a közterület-használati díj mellett az idegenforgalmi adót is. A fesztivál területének helyreállítása szeptember elején kezdődik, várhatóan két-három hétig tart, és 25 millióba kerül. A Sziget ígéretet tett a fővárosnak:

a következő öt évben 300 milliót költenek a Hajógyári-sziget fejlesztésére. 

Igaz, egyelőre nem részletezték, hogy mire költenék az összeget.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér