Döbbenet: úgy felkérdezték Kósát a köztévén, hogy válaszolni sem tudott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az M1 Ma reggel című műsorának volt vendége a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hétfő reggel. Kósa Lajost Fábián Barna riporter kérdezte, az öt perces beszélgetés során mindössze háromszor. Az első kettő jól sikerült:

„Hogyan látja ezt a kérdést: az együttműködést és a gyűlölködést?”

- dobta fel Fábián, majd következett az, hogy

„Ennek fényében, milyen hangulatú kampányra számít?”,

aztán a döbbenet:

„A kormánypártok mivel kampányolnak? Az építkezésen túl, amit az előbb említett?”

Fábián Barna olyan frappánsan fogalmazta meg a válaszokat is a kérdésekben, hogy  Kósa már nehezen talált szavakat. Körülbelül annyit tudott mondani:  

„...ezzel. Nem olyan bonyolult, épít.... Tegyük jobbá falvainkat, városainkat, otthonunkat.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.