Leállt az egyik hajtómű, mégsem szállt le a cseh Boeing

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Menet közben leállt a cseh Smartwings légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépének egyik hajtóműve, de kényszerleszállás helyett folytatta útját, és végül egy hajtóművel landolt, írja az Airportal.hu. 

A QS 1125-ös számú, Samos–Prága járat egyik hajtóműve még Athén előtt, a tenger fölött hibásodott meg, a pilóták csökkentették a magasságot, de nem jelezték az irányításnak a problémát és nem is szálltak le a következő repülőtéren. Minden szabályt megszegve még több mint 2 órát repültek, Prágában gond nélkül landoltak. A beszámolók szerint csak a cseh légiirányításnak jelezték a problémát, ők kérdezték meg az útvonalon dolgozó kollégáikat, és kiderült:

sem a magyar, sem az osztrák, sem a szerb irányítás nem tudott a hajtóműhibáról.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!