Még a család kutyájával is végzett a rózsadombi apa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nemcsak élettársát, és közös gyermeküket, de még a család kutyáját is halálra szurkálta múlt héten rózsadombi otthonukban Levente, mielőtt magával is végzett volna, írja a Blikk. A harci kutyát Killernek hívták. A lap úgy tudja, hogy a négyéves kisfiút mellkasán érte kés, a nőnek a nyakát vágta el. 

A családirtás miatt a fővárosi rendőrségen belül vizsgálat indult miután a szomszédok bejelentésére a műveletirányító nem küldött a címre járőrt a gyilkosságot megelőző napon. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér