A Klebelsberg Központ csak festéket ad, a tisztasági falfestést már a szülőknek kellene elvégezniük egy budaörsi iskolában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskolában a falfestéshez festéket adnak, de a munkát a szülőknek kell elvégezni. A Klebelsberg Központ ugyanis ezt közölte az iskolával, ahol a szülők szerettek volna egy tisztasági festést a tantermekben.

Az egyik szülő azt mondta, cinikusnak tartják a fenntartó válaszát, ráadásul augusztus 22-én kapták meg az értesítést, tehát csak egy hetük lett volna a festésre, ráadásul csak munkaidőben festhettek volna, így az önkéntes munkát nem tudták vállalni. Végül úgy döntöttek, poszterekkel takarják el a falat.

Az Emmi azt írta, a fenntartótól csak festékvásárlásra kért támogatást az iskola, szakembert nem kértek a festéshez, mert a pedagógusok és a szülők együtt terveztek festeni, de a csatorna szerint a szülők erről nem tudtak semmit.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.