A Klebelsberg Központ csak festéket ad, a tisztasági falfestést már a szülőknek kellene elvégezniük egy budaörsi iskolában

oktatás
2019 augusztus 27., 17:23
comments 353

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskolában a falfestéshez festéket adnak, de a munkát a szülőknek kell elvégezni. A Klebelsberg Központ ugyanis ezt közölte az iskolával, ahol a szülők szerettek volna egy tisztasági festést a tantermekben.

Az egyik szülő azt mondta, cinikusnak tartják a fenntartó válaszát, ráadásul augusztus 22-én kapták meg az értesítést, tehát csak egy hetük lett volna a festésre, ráadásul csak munkaidőben festhettek volna, így az önkéntes munkát nem tudták vállalni. Végül úgy döntöttek, poszterekkel takarják el a falat.

Az Emmi azt írta, a fenntartótól csak festékvásárlásra kért támogatást az iskola, szakembert nem kértek a festéshez, mert a pedagógusok és a szülők együtt terveztek festeni, de a csatorna szerint a szülők erről nem tudtak semmit.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt