A Klebelsberg Központ csak festéket ad, a tisztasági falfestést már a szülőknek kellene elvégezniük egy budaörsi iskolában

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskolában a falfestéshez festéket adnak, de a munkát a szülőknek kell elvégezni. A Klebelsberg Központ ugyanis ezt közölte az iskolával, ahol a szülők szerettek volna egy tisztasági festést a tantermekben.

Az egyik szülő azt mondta, cinikusnak tartják a fenntartó válaszát, ráadásul augusztus 22-én kapták meg az értesítést, tehát csak egy hetük lett volna a festésre, ráadásul csak munkaidőben festhettek volna, így az önkéntes munkát nem tudták vállalni. Végül úgy döntöttek, poszterekkel takarják el a falat.

Az Emmi azt írta, a fenntartótól csak festékvásárlásra kért támogatást az iskola, szakembert nem kértek a festéshez, mert a pedagógusok és a szülők együtt terveztek festeni, de a csatorna szerint a szülők erről nem tudtak semmit.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.