Meztelenül menekült a gyilkossággal gyanúsított tini

külföld
2019 augusztus 28., 13:46
comments 275

Bizarr fordulatot vett egy tragikus történet a virginai Keelingben.

A szomszédok riasztották a rendőröket, akik két nő és egy gyerek holttestét találták meg a házban, ahol Matthew Bernard is élt. A 18 éves gimnazistát három rokona meggyilkolásával gyanúsítják, és mivel nem találták otthon, a rendőrség és a média tábort vert a házánál - írja az ABC.

Az ABC kamerája így tudta rögzíteni, hogy a fiú pucéran előbukkant a ház mögötti erdőből, kergetőzni kezdett egy rendőrrel, aki bár lefújta gázsprével, képtelen volt leszerelni, így a fiú fojtogatni kezdett egy férfit, tovább futott, és csak ezek után tartóztatták le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt