Meztelenül menekült a gyilkossággal gyanúsított tini

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bizarr fordulatot vett egy tragikus történet a virginai Keelingben. 

A szomszédok riasztották a rendőröket, akik két nő és egy gyerek holttestét találták meg a házban, ahol Matthew Bernard is élt. A 18 éves gimnazistát három rokona meggyilkolásával gyanúsítják, és mivel nem találták otthon, a rendőrség és a média tábort vert a házánál - írja az ABC.

Az ABC kamerája így tudta rögzíteni, hogy a fiú pucéran előbukkant a ház mögötti erdőből, kergetőzni kezdett egy rendőrrel, aki bár lefújta gázsprével, képtelen  volt leszerelni, így a fiú fojtogatni kezdett egy férfit, tovább futott, és csak ezek után tartóztatták le.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.