Szeméremsértés miatt emeltek vádat egy honvéd őrmester ellen

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat a Magyar Honvédség egy hivatásos őrmestere ellen, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A vád szerint az őrmester tavaly decemberben és idén januárban több Komárom-Esztergom megyei településen követett el szeméremsértést azzal, hogy autójából útbaigazítást kért a sértettektől, miközben "a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat végzett".

Az őrmester két hónap alatt két fiatalkorú és négy felnőttkorú, köztük egy várandós nőnek mutogatta magát. A gyanúsított kihallgatásán beismerte tettét.

Az ügyészség indítványa alapján a vádlottat tárgyalás nélkül felfüggesztett szabadságvesztésre és, mivel alkalmatlanná vált rendfokozat viselésére, katonai büntetésként lefokozásra ítéljék. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.