Szeméremsértés miatt emeltek vádat egy honvéd őrmester ellen

bűnügy
2019 augusztus 28., 08:55
comments 164

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat a Magyar Honvédség egy hivatásos őrmestere ellen, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A vád szerint az őrmester tavaly decemberben és idén januárban több Komárom-Esztergom megyei településen követett el szeméremsértést azzal, hogy autójából útbaigazítást kért a sértettektől, miközben "a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat végzett".

Az őrmester két hónap alatt két fiatalkorú és négy felnőttkorú, köztük egy várandós nőnek mutogatta magát. A gyanúsított kihallgatásán beismerte tettét.

Az ügyészség indítványa alapján a vádlottat tárgyalás nélkül felfüggesztett szabadságvesztésre és, mivel alkalmatlanná vált rendfokozat viselésére, katonai büntetésként lefokozásra ítéljék. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.