Lipcsei Péter, a Soroksár edzője már a nyár végén úgy érzi, ki kell bekkelniük ezt a fél évet

2019 augusztus 29., csütörtök 10:03
78

Szerdán dél-pesti rangadó volt az NB II-ben, a Budafok játszott a Soroksár ellen. A XXII. kerületiek a 18 éves Soltész István korai góljával verték meg a vendég Soroksárt, ami Takács Zsolt kiállítása miatt a meccs utolsó harmadát emberhátrányban játszotta végig. A Nemzeti Sport szerint a Budafok nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, de a Soroksár kapusa, Varga Ádám jól védett. A Budafok így már a 3. a tabellán.

Lipcsei Péter, az FTC tartalékcsapataként működő Soroksár edzőjeként nem éppen úgy nyilatkozott, mint aki feltüzelve várja az év hátralévő részét:

„Az első félidő egyértelműen a Budafoké volt. Rengeteg a hiányosságunk, ki kell bekkelnünk ezt a fél évet!”

Fotó: ESTV/Youtube

Idén december 15-én lesz az utolsó bajnoki meccs 2019-ben, az lesz a 21. forduló
a 38-ból, tehát még 15 meccs van hátra. Ráadásul a Soroksár most 12. helyen van a 20-ból, és olyan csapatoktól kaptak ki, akik erősebbek náluk. Sőt, a Fraditól kis túlzással annyi embert kaphatnak, amennyit akarnak, és péntekig még igazolhatnak bárhonnan. Így hát furcsa, hogy Lipcsei Péter a csapatával máris a túlélésre játszik. (via NSO)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt