Lipcsei Péter, a Soroksár edzője már a nyár végén úgy érzi, ki kell bekkelniük ezt a fél évet

Szerdán dél-pesti rangadó volt az NB II-ben, a Budafok játszott a Soroksár ellen. A XXII. kerületiek a 18 éves Soltész István korai góljával verték meg a vendég Soroksárt, ami Takács Zsolt kiállítása miatt a meccs utolsó harmadát emberhátrányban játszotta végig. A Nemzeti Sport szerint a Budafok nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, de a Soroksár kapusa, Varga Ádám jól védett. A Budafok így már a 3. a tabellán.

Lipcsei Péter, az FTC tartalékcsapataként működő Soroksár edzőjeként nem éppen úgy nyilatkozott, mint aki feltüzelve várja az év hátralévő részét:

„Az első félidő egyértelműen a Budafoké volt. Rengeteg a hiányosságunk, ki kell bekkelnünk ezt a fél évet!”

Fotó: ESTV/Youtube

Idén december 15-én lesz az utolsó bajnoki meccs 2019-ben, az lesz a 21. forduló
a 38-ból, tehát még 15 meccs van hátra. Ráadásul a Soroksár most 12. helyen van a 20-ból, és olyan csapatoktól kaptak ki, akik erősebbek náluk. Sőt, a Fraditól kis túlzással annyi embert kaphatnak, amennyit akarnak, és péntekig még igazolhatnak bárhonnan. Így hát furcsa, hogy Lipcsei Péter a csapatával máris a túlélésre játszik. (via NSO)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.