Orbán levélben hálálkodott Salvininek azért, amit „egész Európáért tett”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Levélben fejezte ki nagyrabecsülését és köszönetét Orbán Viktor miniszterelnök Matteo Salvininek, a kormánykoalíciót felmondó, ezzel pártját ellenzékbe vezető olasz belügyminiszternek. Orbán szerint a szélsőjobboldali politikus, aki egyszerűen megtiltotta, hogy a Földközi-tengerből kimentetteket Olaszországban tegyék partra „egész Európáért, benne Magyarországért” dolgozott.

„Biztosítom Önt arról, hogy mi, magyarok soha nem fogjuk elfelejteni, hogy Ön volt az első olyan nyugat-európai vezető, aki meg akarta akadályozni az illegális migránsok Európába özönlését a Földközi-tengeren keresztül” - írta Orbán Viktor.

Orbán azt írta, hogy az olasz belpolitikai folyamatoktól, illetve attól is függetlenül, hogy más európai pártcsaládhoz tartoznak, "harcostársként tekintönk Önre”. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.