Távvezetéket vágott el a német autóklub helikoptere

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Távvezetéket vágott el a német autóklub egyik mentőhelikoptere csütörtökön, a Németország nyugati részén történt balesetben senki sem sérült meg.

A helikopter egy baleset helyszínére igyekezett, hogy egy sérültet kórházba szállítson, amikor a Mosel-folyó völgyében, Cochem-Zell körzetben, Valwig és Brutti-Fankel települések között, hátsó rotorjával elkapta egy elektromos oszlop vezetékét.

A pilótának sikerült egy réten letenni gépét. A hálózatban azonban rövidzárlat keletkezett, Cochemben megszűnt az áramszolgáltatás, amit hamarosan helyreállítottak a helyi elektromos művek szakemberei.

A balesethez, amelyben egy 82 éves ember autójába szorult, egy másik helikoptert vezényeltek. A férfit a tűzoltóknak sikerült járművéből kiszabadítani. A helikopter Trier város helyi kórházába szállította. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.