Egyszerre két államtitkárt is leváltottak Palkovics minisztériumában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyszerre két államtitkár is távozik a Palkovics László által vezetett Innovációs és Technológiai Minisztériumból. A pénteki Magyar Közlönyben megjelent határozatok szerint szerint Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkárt és Weingartner Balázs fenntarthatóságért felelős államtitkárt szeptembertől felmentette a köztársasági elnök.

Kara Ákos posztját a minisztérium korábbi parlamenti államtitkára, Cseresnyés Péter kapja meg. Weingartner helyére pedig Schanda Tamás eddigi európai uniós ügyekért felelős államtitkár érkezik. Az európai ügyekért a jövőben Perényi Zsigmond felel. Az ITM újonnan létrehozott építésügyért és infrastrukturális környezetért felelős posztját Boros Anita tölti be. (24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!