18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

A rajongók felnyitották az elefántcsontparti DJ koporsóját, és levetkőztették a halottat

2019 szeptember 1., vasárnap 6:52
89

Több ezren búcsúztatták Elefántcsontparton a néhány hete, 33 évesen, motoros balesetben elhunyt, nagyon népszerű DJ Arafatot, vagyis Ange Didier Huont szombaton. A stadionban előző este nagy koncertet tartottak az emlékére, másnap a búcsúztatók között ott volt Hamed Bakayoko elefántcsontparti védelmi miniszter is.

Hamed Bakayoko elefántcsontparti védelmi miniszter lerója a kegyeletét a 33 évesen egy motoros balesetben elhunyt DJ Arafat koporsója előtt szombaton. Fotó: SIA KAMBOU/AFP

Csakhogy az ezután következő, privát, családi temetés zavargásba torkollt, a közösségi médiára feltöltött videókon látszik, hogy DJ Arafat rajongói megrohanják a koporsót, felnyitják, majd vetkőztetni kezdik a holtat, hogy a tetoválásai alapján azonosítsák.

A rendőrök könnygázt is bevetettek, hogy feloszlassák a tömeget. Az AFP-nek egy ember, aki részt vett a koporsó megrohamozásában, azt mondta, még egyszer látni akarták a példaképüket, mielőtt eltemették volna.

DJ Arafatot gyakran nevezték az Elefántcsontparton népszerű coupé-décalé stílus királyának.

DJ Arafat igazi botrányhős volt, családon belüli erőszakkal is vádolták. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt