A szezon öngólja, az év mentése, történelmet író 16 éves a Barcelonában és Torghelle is folytatja

foci
2019 szeptember 01., 10:04
comments 16

Tart még az átigazolási szezon, de már elindultak a bajnokságok. Ilyenkor még simán lehet dobálózni a szezon legjeivel, de ez a mentés az orosz bajnokságból tartosan a legnagyobbnak tűnik. Aki bemutatta, Jevgenyij Csernov, a Rosztov játékosa a Lokomotív Moszkva ellen.

link Forrás

Egy másik védő, a Napoli játékosa, Koulibaly egy egészen elképesztő meccset zárt le egy hihetetlen öngóllal. A Juventus-Napoli a 65. percig 3-0-ra állt, innen egyenlített a Napoli. A hosszabbítás 2. percében aztán jött Koulibaly, és romba döntött mindent.

link Forrás

A meccsen a 3. gólt Ronaldo szerezte, amit így ünnepelt, emlékeztetve a szurkolókat, hogy az előző fordulóban a videóbíró elvette a gólját (centik miatt, de jogosan amúgy).

link Forrás

16 évesen és 304 naposan a Barcelona legfiatalabb gólszerzője lett Ansu Fati (az eddigi rekordot Bojan Krkic tartotta, aki 17 évesen 53 naposan talált be). Fati a múlt héten játszott először a katalánok felnőtt csapatában, akkor még csak helyzetik jutott. A Messit és Suarezt sérülés miatt nélkülöző Barcelona Fati vezető gólja ellenére csak 2-2-es döntetlen játszott az Osasuna ellen. 

link Forrás

És egy hír a magyar futball és Torghelle Sándor szerelmeseinek. Az MTK-ből nyáron elküldött Torghellét az NBII-es Vasas szerződtette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.