A külügyminisztérium államtitkára szerint külső és belső támadás alatt áll a kereszténydemokrácia

A Tv2 Mokka című műsorában, és az M1 reggeli adásában jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, hogy szeptember 4. és 6. között nemzetközi konferenciát rendeznek keresztény újságíróknak Budapesten. Menczer Tamás szerint a rendezvénye azért van szükség

mert legalább kettő, külső és belső támadás alatt áll a kereszténydemokrácia.

Külsőnek a migrációt, " idegen kultúrájú és vallású tömegek betelepítésének valóságát és veszélyét" nevezte meg, míg belsőnek a liberális világképet. 

Az utóbbi években a liberális demokrácia, és annak képviselői kiszorítottak mindenkit mást, és onnantól kezdve ők mondták meg, hogy mi a jó, jelentette ki. Menczer szerint 

"ők laza viszonyrendszerben gondolkodnak az élet minden területén."

Az államtitkár kijelentette a liberális felfogással szemben a határvédelmet és a családot a kereszténydemokrácia értéknek kezeli. "A keresztény szabadság jegyében kellenek lehetőségek arra, hogy ezekről a kérdésekről beszéljünk," zárta Menczer.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.