A külügyminisztérium államtitkára szerint külső és belső támadás alatt áll a kereszténydemokrácia

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Tv2 Mokka című műsorában, és az M1 reggeli adásában jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, hogy szeptember 4. és 6. között nemzetközi konferenciát rendeznek keresztény újságíróknak Budapesten. Menczer Tamás szerint a rendezvénye azért van szükség

mert legalább kettő, külső és belső támadás alatt áll a kereszténydemokrácia.

Külsőnek a migrációt, " idegen kultúrájú és vallású tömegek betelepítésének valóságát és veszélyét" nevezte meg, míg belsőnek a liberális világképet. 

Az utóbbi években a liberális demokrácia, és annak képviselői kiszorítottak mindenkit mást, és onnantól kezdve ők mondták meg, hogy mi a jó, jelentette ki. Menczer szerint 

"ők laza viszonyrendszerben gondolkodnak az élet minden területén."

Az államtitkár kijelentette a liberális felfogással szemben a határvédelmet és a családot a kereszténydemokrácia értéknek kezeli. "A keresztény szabadság jegyében kellenek lehetőségek arra, hogy ezekről a kérdésekről beszéljünk," zárta Menczer.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.