Édesvízi medúzák jelentek meg a salgótarjáni Középbánya-tóban

természet
2019 szeptember 02., 19:25
A salgótarjáni Középbánya-tóban élő édesvízi medúza (Craspedacusta sowerbyi) két példánya 2019. szeptember 2-án.
photo_camera A salgótarjáni Középbánya-tóban élő édesvízi medúza (Craspedacusta sowerbyi) egyik példánya 2019. szeptember 2-án. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA
A néhány centiméteres, átlátszó, emberre ártalmatlan állatok a magasabb vízhőmérséklet és a jó vízminőség miatt jelentek meg a tóban.
photo_camera A néhány centiméteres, átlátszó, emberre ártalmatlan állatok a magasabb vízhőmérséklet és a jó vízminőség miatt jelentek meg a tóban. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.