Itt van az ősz, jön a hideg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„Kedden már nem csak az Északnyugat-Dunántúlon élők tapasztalhatják a felfrissülést, hanem az ország többi része is »kékbe borul«, azaz a keleti országrészben is markánsan visszaesik a hőmérséklet” – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebookon.

Az ábrán a 17 órára (15UTC) vonatkozó előrejelzett hőmérséklet-változás láthatóFotó: OMSZ/Facebook

Azt írták, általában 8-12, egyes helyeken 14-15 fokkal is hűvösebb lehet az idő holnap délután, mint amilyen ma volt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.