Munka utáni ivásnak indult, 90 nap elzárás lett a vége

Gyorsított eljárásban 90 nap elzárásra ítélte a Siófoki Járásbíróság azt a 26 éves férfit, aki saját kollégáira támadt egy munka utáni italozás során. A Siófoki Járási Ügyészség közleménye szerint kolléganőivel ültek be egy bárba a munkaidő lejárta után még augusztusban, ahol a "férfi az elfogyasztott szeszes italtól ingerült lett."

"Amikor már az utcán sétáltak, elkezdte lökdösni munkatársait, továbbá egyik kolleganőjét váratlanul ököllel jobb állkapcsánál megütötte,"

írják. Ezt látva több férfi is a nők védelmére kelt, "az egyik biztonsági őrként dolgozó férfi rendre utasította. A vádlott ezen még inkább felháborodott és mérgében letépte magáról pólóját, 

majd rátámadt a biztonsági őrre, akit egy kaszáló mozdulattal bal vállánál megrúgott."

A hőzöngést végül a kiérkező járőrök állították le. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.