Rogán szerint a zöld ideológiába csomagolt kommunizmussal kell megküzdenie a jobboldalnak

POLITIKA
2019 szeptember 02., 04:12
comments 417

A kommunizmushoz hasonló "világideológiát látunk: ez a zöld ideológiába van becsomagolva, 

de azért hozzáteszem, hogy ez olyan mint a görögdinnye. Kívül zöld, belül piros,"

jelentette ki a Miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter a HírTV vasárnap esti műsorában. Rogán Antal hozzátette, ha valaki végigolvassa az Európai Zöldek gazdaságpolitikai programját, akkor az látszik, hogy

"az szimpla kommunizmus. Államosítás, magas adók, segélyek fizetése, alapjövedelem fizetése."

link Forrás

Rogán szerint ez zajlik most, a görögdinnye és a jobboldal küzdelme. És ennek egy jelentős tétje a bevándorlás.

"Ők elképzelték, hogy elárasztják a világot,"

mondta. A miniszter beszélt Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltről is, aki szerinte őrült ötleteket is felkarolt, hogy visszalépjenek a javára. Példaként hozta, hogy a Liberálisok támogatásáért cserébe átvette a drogliberalizáció programját. 

"A kutatások szerint az emberek 70-80 százaléka nem ért egyet a drogliberalizációval. Én sem értek egyet, mert a gyerekeinkre nézve veszélyes dolog,"

tette hozzá Rogán. Azt persze nem említette, hogy a téma nem tartozik a mindenkori főpolgármester hatáskörébe.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.