Színpadi pirotechnikai kellék ölt meg egy spanyol énekesnőt

baleset
2019 szeptember 02., 10:15
comments 126

Joana Sainz Garcia spanyol popsztár meghalt, miután Madrid közelében, Las Berlanasban több mint 1000 nézőnek adott koncertet a Super Hollywood Orchestrával, és egy színpadi pirotechnikai kellék felrobbant.

link Forrás

A 30 éves nő a robbanástól eszméletét vesztette, egy orvos és egy ápoló igyekezett a segítségére a közönségből, és bár a mentők kórházba vitték, már nem tudták megmenteni az életét. Úgy tűnik, nem emberi mulasztás, hanem technikai meghibásodás okozta a tragédiát. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.