Két év felfüggesztettet kapott emberölés kísérlete miatt a csecsemőjét súlyosan bántalmazó halásztelki nő

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Jogerősen két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamit megszüntette szülői felügyeleti jogát annak a nőnek, akit az ügyészség emberölés kísérletének vádjával állított bíróság elé, mert súlyosan bántalmazta csecsemőjét.

A tényállás szerint a férjével Halásztelken élő nő, aki betegsége miatt egy kórház pszichiátriai osztályán kezelés alatt állt, a gyermekvállalás mellett döntött. A nő kezelőorvosai ezután átállították gyógyszeres kezelését, fokozatosan csökkentve gyógyszeradagját.

A nő 2016 januárjában szülte meg kislányát. Májusban egy hajnalon, miután a gyermek felsírt, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a kislány koponyasérülést és töréseket szenvedett. A vádirat szerint maradandó fogyatékosság és súlyos egészségromlás lett a bántalmazás következménye.

Az életveszélyes állapotban levő kislányhoz a férje hívta a mentőket. Az anya sem vele, sem a mentősökkel nem közölte, hogy mi történt, azt mondta, hogy a gyermek leesett a pelenkázóról. (Via MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.